Menu
Solicită programare

Programare

Completeaza datele si trimite programarea, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

Epilare cu laser - Dana Derm - Centru de estetica faciala si remodelare corporala

Bucură-te de o piele catifelată, fără durere, fără arsuri sau efecte secundare nedorite! Epilarea cu Elysion Pro funcționează excelent pentru orice tip de piele și orice tip de păr, inclusiv pe pielea bronzată și este o soluție eficientă și sigură pentru îndepărtarea părului nedorit de pe diferite zone ale corpului, inclusiv picioare, mâini, axilă, zona inghinală și chiar față.

Cum funcționează?

În cadrul clinicii DanaDerm, epilarea cu laser se realizează cu ajutorul Elysion Pro – un aparat profesional de epilare definitivă cu laser diodă, considerat cel mai popular și eficient pe piața de estetică din România. Procedura utilizează tehnologia laserului pentru a direcționa energia către foliculii firelor de păr, inhibând creșterea acestora fără a irita pielea sau a afecta țesuturile înconjurătoare. Laserul acționează în straturile inferioare ale pielii, sub epidermă, fără a produce leziuni profunde.
Epilarea cu laserul diodă Elysion Pro este eficientă pentru eliminarea completă și permanentă a părului nedorit de pe față sau corp. Acest dispozitiv oferă rezultate excelente pentru diverse tipuri de piele, inclusiv pe pielea bronzată, în orice perioadă a anului, indiferent de grosimea firului de păr, și este lipsit de durere. Elysion Pro utilizează tehnologia de fototermoliză selectivă, ce folosește temperatura înaltă pentru a distruge firele de păr, fără a afecta pielea sau alte țesuturi.
Aparatul Elysion are o putere deosebită, putând ajunge la 10J în 20 de milisecunde. Dispozitivul are o rată de repetiție ridicată și folosește energie mare cu impulsuri scurte. Tehnica utilizată se bazează pe cele mai recente aplicații din domeniul tehnologiei laser. Aplicatorul Elysion Pro este conceput pentru a fi folosit pe toate zonele corpului și difuzează uniform energia la fiecare utilizare. Lungimea de undă mai lungă a laserului cu diodă permite obținerea unor rezultate superioare față de alte tipuri de laser de epilare.
În plus, Elysion Pro asigură o penetrare mai sigură și mai profundă în stratul de piele, distruge definitiv firele de păr și previne apariția foliculitei. Fototermoliza selectivă protejează țesuturile înconjurătoare, energia termică fiind absorbită în mod selectiv de melanină.

Foliculita

Epilarea definitivă cu laser nu este doar o soluție estetică pentru îndepărtarea părului nedorit, ci și o opțiune terapeutică eficientă în tratarea foliculitei. Foliculita, o afecțiune frecventă a foliculilor de păr, poate fi cauzată de bacterii sau infecții fungice și poate afecta atât femeile, cât și bărbații. Printre primele semne ale foliculitei se numără iritațiile pielii și apariția unor puncte roșii în jurul foliculilor de păr. Epilarea definitivă cu laser poate ajuta la eliminarea părului care adăpostește bacteriile și fungii responsabili de foliculită, contribuind astfel la reducerea inflamației și prevenirea recurenței acestei afecțiuni.
Utilizarea Elysion Pro garantează rezultate de lungă durată și o experiență sigură, minimizând riscurile și maximizând confortul pacientului.

Cui se adresează epilarea definitivă cu laser diodă?

Epilarea definitivă cu laser diodă, folosind dispozitivul Elysion Pro, este destinată tuturor adulților, atât femeilor cât și bărbaților, care doresc să scape definitiv de părul nedorit din diferite zone ale corpului sau de pe față. Rezultatele sunt vizibile chiar după doar două ședințe. Tehnologia avansată utilizată de Elysion Pro permite obținerea unor rezultate extraordinare, indiferent de tipul pielii – fie că este vorba de piele închisă la culoare, bronzată sau sensibilă, sau de densitatea foliculară mare și fire de păr închis la culoare, întâlnită frecvent la bărbați. De asemenea, acest tratament este eficient și pe zone cu fire de păr fin. Epilarea poate fi efectuată în orice perioadă a anului, 365 de zile pe an, și este potrivită pentru toate fototipurile.

Cum te pregătești pentru tratamentul cu laser?

Pregătirea pentru epilarea cu laser necesită anumite precauții. Înainte de procedură, este recomandat să eviți epilarea cu ceară timp de cel puțin șase săptămâni, deoarece tratamentul cu laser vizează radacinile părului, care sunt temporar îndepărtate prin epilare cu ceară.
Înainte de prima ședință, zona care urmează să fie tratată cu laser trebuie rasă cu lama. Acest lucru permite ca rădăcina să rămână în piele, permițând laserului să acționeze eficient asupra foliculilor de păr.
Epilarea cu laser poate fi efectuată atât în sezonul rece, cât și în sezonul cald, însă expunerea la soare trebuie evitată cu cel puțin cinci zile înainte și după tratament.

Ce simți în timpul unei ședințe de epilare definitivă ?

În timpul unei ședințe de epilare definitivă cu laserul diodă Elysion Pro U, vei experimenta o senzație plăcută și confortabilă, datorită sistemului avansat de răcire Crystal Freeze. Acest sistem, patentat de producătorul dispozitivului, menține o temperatură constantă de 6 grade Celsius în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului sau temperatura din cameră. Astfel, te vei simți relaxat și confortabil pe durata procedurii, fără a resimți disconfort sau durere.

Cât durează un tratament complet de epilare?

Un tratament complet de epilare definitivă cu laser presupune de obicei între 10 – 12 ședințe, efectuate la intervale de aproximativ 4 – 8 săptămâni. Fiecare ședință poate dura între cinci minute și o oră și jumătate, în funcție de zona tratată și de gradul de acoperire a tratamentului.
Durata tratamentului poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi tipul și culoarea părului, culoarea pielii, zona tratată și caracteristicile individuale ale pacientului.

Contraindicații

Contraindicațiile pentru epilarea definitivă cu laser diodă Elysion includ: 

Este important ca aceste contraindicații să fie luate în considerare pentru a asigura siguranța și eficacitatea procedurii.

Rezultate

În general, rezultatele după procedura de epilare definitivă cu laser pot fi observate chiar și după prima ședință. Însă, numărul de ședințe necesare poate varia în funcție de zona tratată și de structura firului de păr a fiecărei persoane. De obicei, după prima ședință, firele de păr vor continua să crească normal până la 14-21 de zile, când încep să se desprindă de rădăcină.

Este crucial să respecți cu strictețe intervalul exact între ședințele de epilare definitivă pentru a asigura eficacitatea procedurii și pentru a evita necesitatea unui număr mai mare de ședințe în final. Dacă nu se respectă acest interval, s-ar putea să fie necesare mai multe ședințe în total. Pentru a obține rezultatele dorite și a minimiza numărul de ședințe necesare, este esențial să urmezi indicațiile și recomandările specialiștilor noștri în epilare.
TESTIMONIALE

Ce spun pacinetii despre noi

5/5

Recomand cu toată încrederea! Antrenor de nota 10! Pe lângă cunoștințele sportive, Loredana este un om minunat, mereu vine cu idei noi, nu te plictisești niciodată! Aștept cu nerăbdare orele de sport, chiar mă ajută și fizic și psihic! Recomand cu toată încrederea! Antrenor de nota 10! Pe lângă cunoștințele sportive, Loredana este un om minunat, mereu vine cu idei noi, nu te plictisești niciodată! Aștept cu nerăbdare orele de sport, chiar mă ajută și fizic și psihic!

doctor 1
5/5

Recomand cu toată încrederea! Antrenor de nota 10! Pe lângă cunoștințele sportive, Loredana este un om minunat, mereu vine cu idei noi, nu te plictisești niciodată! Aștept cu nerăbdare orele de sport, chiar mă ajută și fizic și psihic!

doctor 1
5/5

Recomand cu toată încrederea! Antrenor de nota 10! Pe lângă cunoștințele sportive, Loredana este un om minunat, mereu vine cu idei noi, nu te plictisești niciodată! Aștept cu nerăbdare orele de sport, chiar mă ajută și fizic și psihic!

doctor 1
5/5

Recomand cu toată încrederea! Antrenor de nota 10! Pe lângă cunoștințele sportive, Loredana este un om minunat, mereu vine cu idei noi, nu te plictisești niciodată! Aștept cu nerăbdare orele de sport, chiar mă ajută și fizic și psihic!

doctor 1
5/5

Recomand cu toată încrederea! Antrenor de nota 10! Pe lângă cunoștințele sportive, Loredana este un om minunat, mereu vine cu idei noi, nu te plictisești niciodată! Aștept cu nerăbdare orele de sport, chiar mă ajută și fizic și psihic!

doctor 1
SOLICITĂ O PROGRAMARE

Lasă experții să se ocupe de frumusețea ta

Alege varianta rapidă și solicită o programare online, completând câmpurile de mai jos, iar un membru al personalului te va contacta în, pentru a stabilirea detaliilor.